Pagina continu in opbouw. Kom snel eens terug om meer realisaties te ontdekken.
Zie je graag meer foto's van een bepaalde dessin ? Mail ons gerust voor meer realisaties !

Kunstgras Portland project Moorsele – bestaand gazon vervangen door Portland – plaatsen borduren

kunstgras Portland
portland emerald

Kunstgras Portland Emerald, dé referentie in kunstgras.

Al bij het eerste zicht waren deze klanten overtuigd van onze Portland. Door zijn prachtige combinatie van C-vezel garen en zijn volumineuze uitstraling, is dit dé referentie van hedendaags kunstgras.

Het begon eerst en vooral met het uitgraven van de bestaande ‘graszoden’. Onze klanten wilden dit gazon een volledige transformatie geven daar ze het overmatig onderhoud van hun gazon beu waren. Ook was het moeilijk om, na een zonnige periode, het juiste graszaad te vinden om bij te zaaien. dit had als gevolg ongelijke groei van verschillende soorten graszaad.

Na het uitgraven, werden er eerst boordstenen geplaatst. Deze vormen een perfecte afscheiding tussen de natuurlijke struiken en het kunstgras Portland. Na de borduren, konden we beginnen met het plaatsen van de stabilizé. Tegelijkertijd wordt er begonnen met  het plaatsen van de hardhouten ceder balken. Deze balken worden aan elkaar bevestigd in de vorm van een kader waarop later het kunstgras op vast gemaakt wordt.

Die worden geplaatst in de stabilize een 4-5 tal cm van de kant. Dit heeft een bijkomende voordeel. Iedereen herkent wel volgende situatie.

In de lente wordt het terras grondig gepoetst. Hiervoor wordt veelal bleekwater gebruikt. Bijvoorbeeld om de groenaanslag te verwijderen. Doordat er plaats is, kan men het kunstgras iets opheffen, een grondzeil plaatsen, overplooien en zo wordt uw kunstgras beschermd tegen het bleekwater

Na het uitwerken van een bestaande steenput, werd het kunstgras voorlopig op zijn plaats gelegd. Zo kon onze portland rustig acclimatizeren.

Het kunstgras wordt een tweetal dagen voordien uitgerold en voorlopig geplaatst. Dit is uitermate  belangrijk om het kunstgras zijn volledige breedte en lengte te kunnen garanderen en te behouden. Nadien kan men beginnen bijsnijden.

Bij het plaatsen van de 3 naden, met een uiterst sterke kleefband,  wordt er zeer omzichtig en secuur tewerk gegaan. De naden worden aan de beide kanten bijgesneden. Zo krijgt met een optimaal uitzicht.  Het resultaat is dan ook een grasperk, nadenvrij, waar men, onderhoudsvrij kan van genieten.

indien u ook interesse hebt in kunstgras, vraag dan vrijblijvend uw bezoek en/of offerte aan.